Vili Niinikivi Koulutus pelastaa maailman.

Kaikki blogit puheenaiheesta Rukous

Presidentti Kyösti Kallion rukous ja puhe talvisodan aikana 1939!


PRESIDENTTI KYÖSTI KALLION RUKOUS TALVISODAN AIKANA ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ 6.12.1939 NIVALAN KIRKOSSA,  KUN SUOMI OLI OLLUT VIIKON TALVISODASSA!  ALLEKIRJOITA JA LEVITÄ TIETOA!

https://www.adressit.com/presidentti_kyosti_kallion_rukous_ja_puhe_talvisodan_aikana_1939

Jelabugan konferenssi ja ajankohtaiset asiat


Mitä kuuluu Udmurtiaan koskien ajankohtaista asiaa Venäjän vähemmistökielten aseman huonontamisen suhteen?


Hiljattainen Jelabugan konferenssi, udmurttien ensimmäisen kansankokouksen 100-vuotismuistokonferenssi ehdotti sisällyttää konferenssin päätöslauselmaan kohdan, jossa vastustetaan federaation lakimuutosta. Paikalla olleet kertovat, että tämä tapahtui Tatarstanin udmurttien ansioista. Ei ihme, että Tatarstanissa udmurtin kieli voi suhteellisen hyvin. 

Sadetanssihallitus

Kirjoitin hallituksemme työllisyystavoitteesta ennen kesää sanoilla 100 000 työpaikkaa - jos huomenna ei sada. Nyt näyttää siltä, että satoi, eikä maailmantaloudessa tapahtunut mitään yllättävää käännöstä, joka olisi saanut Arkadianmäen kilistemään laseja hyvin tehdyn työn kunniaksi.

Soinin rukous

Kirjoitin Timpalle rukouksen jota voi sillä rukousaamiaisella käyttää.

Hyvä Jumala, anna hallitukselle viisautta pistää pankkiirit ja rahanvaihtajat kuriin kuten Jeesus heidät ruoskalla laittoi.

Anna hallitukselle viisautta sosialisoida kaikki miljoonaa suuremmat omaisuudet niin että kaikilla suomalaisilla on mahdollisuus päästä taivaaseen omaisuuden muodostumatta esteeksi.

Anna hallitukselle viisautta pitää huolta köyhistä ja orvoista koska kaikki mitä teemme yhdelle pienimmistä, teemme Jeesukselle.

Rukoilette puolestamme?

Richard Dawkins sai lievän aivohalvauksen 5. helmikuuta 2016. (Hän ei tullut prosessissa uskoon, vaikka asiaa varmasti on toivottu. Kristityt iloitsisivat. Ja jos niin olisi käynyt niin monia ateistejakin tilanne olisi huvittanut jos ei ilahduttanut.) Tämä käynnisti erikoisen tapahtumaketjun josta jopa BBC uutisoi. Englannin kirkko oli virallisella twiittikanavallaan rukoillut Dawkinsin puolesta.

ADDrenaliinia (Ylimääräisen metafysiikan nälkä)

Aikaisemmin kirjoittamani sosiaalinen kannanotto on ollut monille ilmeisen hämmentävä. Kirjoitin jo aiemmin siitä kirvonneesta keskustelusta. Jonka kirjoitin pääasiassa siksi että tätä tavallaan tentattiin. On jännittävää miten haastetaan, kysytään ja kyseenalaistetaan mutta ei sitten ollakaan kiinnostuneita niistä vastauksista.

Hyvä(uskoinen) Suomi

Ekumeenisen korkeakoulun käynyt Suomi ei tahdo uskoa silmiään: 
On tahoja, joilla on laillinen oikeus ja valmius tappaa toisuskoiset. 

Älä uhkaile, älä säikyttele!

Antaa neidon nukkua. Ei saa häiritä. 
Ennen kuin se herää satavuotisesta unestaan. 

Suomi-neidon itsenäisyys, eikö se ollut luovutusvoitto ja pelkkää armoa: 
pojat huusivat nimeen äidin ja Jumalan, ateisti ei osannut - ei armoa, ei turvaa. 

Ihmeparantaja saarnaajat - epätervettä ja vahingollista hengellisyyttä

Maallikkosaarnaaja Pirkko Jalovaaran entisen avustajan mukaan Jalovaara on kerännyt huiman omaisuuden sairaiden kustannuksella, uutisoi iltalehti 31.7.2014. Luettuani uutisoinnin, oli pakko tutustua kohusaarnaajan kotisivuihin, esiintymisiin ja median uutisointiin.

Jalovaara kertoo saarnaavansa rukouksen parantavasta voimasta ja johtavan sen ihmeparantumisiin. Maallikkosaaranaaja on suheerannut kirkkojen rukousilloissa, tv7:n ohjelmasarjassa esirukoilijana ja Radio Dein rukousilloissa. Hän esiintyy vaatimattomana ja nöyränä hädänalaisten auttajana.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä