Vili Niinikivi Koulutus pelastaa maailman.

Kaikki blogit puheenaiheesta Kriisiviestintä

Asiallisesta julkisesta viestinnästä on tullut hankalaa yrityksille

Rahoituksen professori Vesa Puttonen lausui taannoin hyvin, että ”Maine on ihmisen suurin assetti”. Viime viikolla kohistiin eri verkkojulkaisuissa näyttävästi työpaikkoihin hakemisen muuttumisesta maksulliseksi. Kommenteissa yrittäjää oltiin viemässä giljotiiniin. Kaamea kokoomuslainen kapitalisti ja riistäjä!

 

Kuinka ylimielisiä johtajat ovat?

Viikonlopun Särkänniemi jupakka ja Helsingin Sanomien Talouden puolustuskurssi saavat miettimään, kuinka ylimielistä eliittiä meillä edelleen on.

On vaikea keskustella kun kuuntelija ei ymmärrä

Tämän päivän Kauppalehti tiivistää case Carunan perusongelman oivallisesti. Carunan toimitusjohtajan mukaan "on vaikea keskustella, kun ihmiset eivät ymmärrä".

Tämä tapaus kuulostaa samankaltaiselta ongelmalta kuin Fortumin Mikael Liliuksen kiirastuli joitakin vuosia sitten. Myös hän kaatui osaksi viestintäongelmaan, jossa keskiössä oli kansan ymmärtämättömyys Fortumin palkkioita kohtaan.

Avoimuus on tätä päivää

Wiion lait nextillä levelillä

Yle TV1:n minisarjan innoittamana aloin lueskella tarkemmin Titanicin viimeisistä hetkistä. Muistin entuudestaan, että Titanic oli saanut varoituksia jäävuorista huhtikuun 14. päivän aikana, mutta viestit eivät olleet saavuttaneet kapteenia. Nämä vaiheet tarkentuivat nyt minulle useammankin eri lähteen kautta, mutta jotakin oli pielessä. Muistin, että sähkösanomia oli lähetetty ainakin Caledonia-nimiseltä alukselta. Mutta missään nopeasti esille saamassani lähteessä ei mainittu Caledoniaa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä