Vili Niinikivi Koulutus pelastaa maailman.

Kaikki blogit puheenaiheesta Korporaatiovaltio

Poliittisen kodin etsintää - vaalikone suosittelee Piraattipuoluetta

Kokeilin huvikseni vaalikonetta vaikken niistä niin perustakaan ja yllätyin - kaksi ensimmäistä suositeltua olivat Piraattipuolueesta ja kolmas oli Liberaalipuolueesta. Toisaalta tämän ei pitäisi olla yllätys, kun olen kokenut itseni poliittisesti kodittomaksi jo pitkään ns valtapuolueiden osalta. Monet ovat tarttuneet siihen, että jossain vaiheessa esittelyssäni luki minun olevan ehkä lähimpänä vihreitä. Poistin sen jossain vaiheessa, kun en pysty allekirjoittamaan montaa puolueen kantaa ja olen ollut ristiriidassa monen tavoitteen kanssa.

Oikeistopuolueet eivät halua yleishyödyllisten verovapauden poistoa

Oikeistopuolueet, joihin selkeästi nykyinen Keskustakin lukeutuu, lyövät Kojamolla ay-liikettä ja SDP:tä päähän niin, että koiraslohi on jo aivan tohjona. Media ja erityisesti Talousmedia avustaa tässä varsin ansiokkaasti. Viime viikolla mm Talouselämä teki artikkelin kuinka suuri osa suorista vuokranantajajille maksettavista asumistuista menee Kojamolle. Tätä sitten jaettiin muissa medioissa innokkaasti.

Vapaakauppa toi tullessaan työttömyyden ja korkeat verot

Minne meiltä katosi Suomesta oma tuotanto? Tällä hetkellä täällä on yli miljoona työikäistä ihmistä ilman oikeaa täysipäiväistä työpaikkaa. Samaan aikaan ulkomailta tuodaan suurin osa kansan tarvitsemasta tavarasta. Rahakin lainataan meille korkoa vastaan ulkomailta. Se vähä tuotanto, mikä meillä on vielä kotimaassa, on pääosin omistettu johonkin veroparatiisiin rekisteröityneestä anonyymista holding-yhtiöstä. Ulkolaisilla yksityispankeilla on oikeus tehdä rahaa tyhjästä ja lainata se meille korkoa vastaan.

Saneluyhteiskunnasta demokratiaan

Tämän vuoden aikana kaikki suomalaiset ovat ensin heränneet vaalien alla kriittisen taloustilanteen haasteisiin ja kerta toisensa jälkeen päässeet todistamaan kuin ammattiyhdistysliike on valmis raunioittamaan Suomen ennen kuin he edes nostaisivat pikkusormeaan Suomen ja suomalaisten pelastamiseksi talouskurimuksesta. Nyt kahden ay-liikkeen torppaaman yhteiskuntasopimuksen jälkeen hallitus alkaa vaadittaviin toimiin maan talouden pelastamiseksi ja yleislakkouhkaukset demokraattisesti valittua hallitusta ja eduskuntaa vastaan ovat alkaneet lentämään.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä