Vili Niinikivi Koulutus pelastaa maailman.

Kaikki blogit puheenaiheesta Häiriökäyttäytyminen

Henkisiä ongelmia on paljon, mikä avuksi?

Masennuslääkkeiden käyttö on seitsenkertaistunut 20 vuodessa.

Unettomuus on kansantauti.

Jopa päiväkoti-ikäisillä on väkivaltaista häiriökäyttäytymistä.

Huostaanottojen määrä on lisääntynyt.

Yksinäisyys on suuri ongelma.

Mikä avuksi? Tietoahan on saatavilla vaikka kuinka paljon. Tieto paisuttaa, mutta rakkaus rakentaa.

Jos ratkaisu on psykologien käyttö ja terapia, yhteiskunta saa palkata heitä suuren armeijan ja maksaa itsensä kipeäksi.

Narsisti ei pysty useimmiten puhumaan muusta kuin itsestään

Narsisti pystyy toisinaan vähäisessä määrin häpeämään tekojaan, mutta se on vain lyhyt ja pian ohimenevä hetki hänen ja muiden ihmisten elämässä. Narsisti ei pysty useimmiten  puhumaan muusta kuin itsestään. Toiset ihmiset ovat olemassa hänelle vain silloin, kun he suostuvat ihailemaan hänen persoonaansa, tai jos heistä on jotakin muuta hyötyä aineellisesti tai välineellisesti.

Enhän minä tähän osannut varautua...

On kovin odottamatonta, että kun joku pyytää puheenvuoroa, lasket housut nilkkoihisi ja liikutat lantiotasi määrätietoisesti toista silmiin katsoen.

On hyvin odottamatonta, että kun joku ehdottaa hiljentymistä yhteiseen ruokarukoukseen, lasket housut nilkkoihisi ja liikutat lantiotasi määrätietoisesti jokaista rukoilijaa vuoronperään silmiin katsoen.

On jopa suhteellisen odottamatonta, että kun ollaan saunan eteisessä, niin lasket housut nilkkoihisi ja liikutat lantiotasi määrätietoisesti katsoen kaveria silmiin ja kerrot siitä, miten kovat löylyt meinaat ottaa.

Entäpä, jos anarkistien toimintaa myötäiltäisiin?

Toisten vaikuttaa olevan perinpohjaisen haastavaa ymmärtää sitä vanhaa elämän lainalaisuutta, että mikäli ryhtyy tahallisesti provosoimaan, saa valmistautua kantamaan seuraukset.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä